Activiteiten 2014

Vele activiteiten in Middenmeer op 25 en 26 april…

Vrijdagavond 25 april om 19.00 uur wordt de nacht van de Koning ingeluid met de kinderdisco, DJ Shrek zal er ook dit jaar weer één groot feest van maken. Vanaf 21.00 uur zal het duo ‘Altijd Goed’ ons entertainen met live muziek. Dansen, kletsen en natuurlijk kans op mooie prijzen, wie weet belandt u wel met uw hoofd in de wolken door het winnen van de hoofdprijs. Er staat u een avond vol gezelligheid te wachten, in een verwarmde tent waar u aan het eind van de avond uw trek kunt stillen met een warme hap.

Zaterdagochtend 26 april om 8.00 uur zal volgens traditie de vlag worden gehesen onder het gelui van de klokken. Vliegensvlug gaan we door naar de Bingo en de Kinderspelen die beide om 10.00 uur beginnen. Binnen in de warme tent zullen de balletjes rollen, waarbij u kans maakt op mooie prijzen. Buiten rennen en springen de kinderen in het rond, die vermaakt worden met leuke spelletjes.

De vrijmarkt zal rond het middaguur beginnen waar u al uw spullen kunt uitstallen en vanaf 13.00 uur kan jong en oud zijn/haar spierballen tonen tijdens het spijkerbroekhangen. Geen extreme spierkracht? Probeer dan een rondje op onze beestachtige verrassing!

Vanaf 16.00 zullen de jongste sterren van Middenmeer en omgeving hun kunsten laten zien tijdens de Playbackshow. De Oranje leeuw zal tijdens het jureren zijn brul van bewondering dan ook zeker laten horen. Inschrijven voor de Puzzelrit kan vanaf 16:00 in de tent, de rit zelf zal vanaf 18:00 van start gaan op de Havenkade. ’s Avonds wordt het een gezellige avond met Go Round DJ Albert-Jan, waar u vanavond ook weer kans maakt op een half uur durende rondvlucht boven de Wieringermeer! We zien u graag in de tent of op het veld op 25 & 26 april!

Meer informatie en (voor)inschrijvingen voor Playbackshow en Puzzelrit op deze website.