Nieuws

Wij tellen af

Koningsdag komt dichterbij. wij tellen af. Elke dag wordt er vanaf nu gewerkt aan dit geweldige dorpsfeest. Morgen wordt de feesttent opgezet en wordt Koningsdag zichtbaar voor iedereen in het dorp. Bij ons kriebelt het al.

Wij zijn in beweging. Tot snel!

Koningsdag 2023 weer geslaagd!

Koningsdag 2023 zit erop en wat kunnen we terugkijken op een meer dan geslaagd feest!

Vandaag hebben we de tent en alles eromheen opgeruimd. De containers worden begin komende week opgehaald en we hebben Loonbedrijf Sturm – Jacobs gevraagd om het grasveld te herstellen. Dus met het gras zal het weer goed komen.

Nu is het nagenieten begonnen. Wat hebben we geluk gehad met het weer. We zijn ontzettend blij met jullie komst naar de tent en het meedoen met de activiteiten. Hierdoor is het een groot succes geworden en hebben we heel veel blije gezichten en gelukkige prijswinnaars gezien.

Door de steun van heel veel bedrijven in en om Middenmeer, hebben we zoveel prijzen gekregen en kunnen kopen. Nogmaals onze dank aan onze sponsoren!

Als voorzitter van Oranjevereniging Middenmeer, ben ik enorm trots op mijn medebestuurders. We hebben het erg leuk met elkaar, al moet er natuurlijk veel geregeld worden. Dit kunnen wij niet doen zonder de steun van onze naasten en daar zijn wij hen ook zeer dankbaar voor.

Tot volgend jaar!

Hartelijke groet,
Jürgen de Wildt

Winnaars ALLESkunner Middenmeer 2023

Wat een geweldig feest was het gisteravond. De avond begon met een verhaaltje verteld door juf Tonny, daarna een levendig poppenkastspel. De tent was toen al behoorlijk gevuld.

De ALLESkunner trok ook een hoop bekijks en er waren opnieuw veel dorpelingen die streden voor deze titel.

Uiteindelijk kan er maar één ALLESkunner zijn. In de categorie 15+ was José de absolute winnaar. Bij de groep 15- mocht Stijn de titel in ontvangst nemen.

We sloten de avond af met een gezellige feestavond. Er werd lekker gedanst op de muziek van That’s for U, de tent bleef lekker vol tot in de kleine uurtjes.