Nieuws

Neem contact op
21 september 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Wij maken foto’s en filmpjes tijdens de activiteiten op en rondom Koningsdag. Mocht je jezelf tegenkomen en bezwaar hebben dat deze is geplaatst, laat het ons weten. Wij zullen deze foto(s) en filmpje(s) verwijderen. Daarnaast worden persoonlijke gegevens niet met derden gedeeld.


25 april 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Fotowedstrijd

Fotowedstrijd !!! Maak jij morgen de leukste of origineelste foto ?! ? … Dan maak JIJ kans op een prachtige step, luierpakket of een sportief gevulde rugzak (mogelijk gemaakt door Smallsteps Middenmeer ) !! Tijdens de kinderdisco is de mogelijkheid om met verschillende attributen jezelf vast te leggen. Plaats je leuke of originele foto op de Facebookpagina van de […]


25 april 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Bakkers klaar?! Bakken maar !!

Bakkers klaar ?!!! Bakken maar !!! ? …. en lever je taart op koningsdag in bij de feesttent tussen 9.00 uur en 9.30 uur. De prijsuitreiking zal om 11.00 uur zijn.


25 april 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

De tent staat !!

De tent staat, de oranjebitter gaat open en wij zijn er klaar voor ? !! Kom je ook ons Oranjebestuur voor volgend jaar versterken?! Spreek ons aan tijdens Koningsdag of Koningsnacht.


25 april 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Middenmeer got talent !! Geef je nu op !!

“Middenmeer got talent” ????? Altijd al op het podium willen staan? Kun je goed gitaarspelen, dansen, zingen of ben je juist goed in iets anders..?! Laat het dan zien onder beoordeling van onze kritische jury! Inschrijven kan via de website van de Oranjevereniging of in de tent zelf.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende pagina

Deze sponsoren maken uw koningsdag mede mogelijk

ook sponsor worden ?