Nieuws

Neem contact op
21 maart 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Sven the Pianoman tijdens het Koningsfeest

Koningsnacht !! Sven the pianoman maakt van elke avond of middag een groot feest! Na jarenlange ervaring opgedaan te hebben bij pianoshows als Great Pianos, Booming Pianos en verschillende bands komt hij nu in Middenmeer spelen tijdens de nacht van de Koning !!! Kom je ook ?!


21 maart 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

ING Nederlands fonds. Oranjevereniging Middenmeer ontvangt donatie !

Wij zijn genomineerd als buurtverbeteraars met als doel ‘de mensen samen brengen’. Van de 30 aanmeldingen heeft het ING Nederlands fonds een selectie gemaakt van 5 initiatieven, waaronder de Oranjevereniging Middenmeer !!! Wij hebben hiermee 1000,- gewonnen en zijn hier enorm blij mee. Wij gaan dit besteden tijdens Koningsdag. #Helpnederlandvooruit#ING   


21 maart 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Jantje Beton

Iedereen die mee heeft gedaan aan de Jantje Beton Collecte: onwijs bedankt! We hebben een totaal bedrag van 721,67 euro opgehaald waarvan 360,84 euro voor de Oranjevereniging Middenmeer (andere helft gaat naar Jantje Beton). Met dank aan de collectanten van de Jantje Beton Collecte. Super dankjewel!


3 maart 2018
Categorie
nieuws
Commentaar 0

Straatversierwedstrijd

Oranjevereniging Middenmeer zet de bloemetjes buiten !!  Wij dagen de bewoners van Middenmeer uit om in de week van Koningsdag weer mee te doen aan de straatversierwedstrijd !! Het thema van dit jaar is “De bloemetjes buiten zetten”. Er zijn weer leuke prijzen te winnen voor de mooiste en origineelste straten en huizen. Trommel je […]


10 januari 2018
Categorie
nieuws
Commentaar Reacties uitgeschakeld voor Jaarvergadering

Jaarvergadering

Oranjevereniging Middenmeer nodigt haar leden uit voor de jaarvergadering op woensdag 17 Januari 2018. De vergadering begint om 20.00 en wordt gehouden aan de Meester Aaldershof 14, Middenmeer. We hopen op uw komst, tot dan !

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende pagina

Deze sponsoren maken uw koningsdag mede mogelijk

ook sponsor worden ?