Tien redenen om lid te worden van Oranjevereniging Middenmeer

1. Voor een luttel bedrag per jaar (4,-) zet ook u Middenmeer op de kaart.
  2. Voor iedere leeftijdscategorie wordt er iets georganiseerd tijdens Koningsdag.
  3. Wij zorgen voor een knallend feest op Koningsnacht.
  4. U heeft een gratis kraampje op de Oranje Markt.
  5. Voor een kleine bijdrage nemen wij bijna de gehele organisatie van de evenementen tijdens Koningsdag en nacht voor onze rekening.
  6. Mede door uw lidmaatschap kunnen wij ook uw ouders, opa’s en/of oma’s voorzien van plezierige borrelmiddag en gebak tijdens Koningsdag.
  7. Zonder enige inspanning bent u voorzien van activiteiten.
  8. Voor datzelfde bedrag mag uw hele gezin en eventuele verre familie ook mee komen feesten.
  9. Hoe meer leden, hoe meer wij kunnen organiseren.
  10. Bent u van harte uitgenodigd voor de jaarvergadering en mag u de OVM te allen tijde op nieuwe ideeën attenderen. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Met andere woorden: een lidmaatschap van de Oranjevereniging Middenmeer geeft u de garantie op een geweldige Koningsdag/Koningsnacht.

Zie onderstaand inschrijfformulier. U geeft hiermee toestemming voor een automatische machtiging van 4,- per jaar per gezin. Mocht u hier bezwaar tegen hebben kunt u dit vermelden bij “opmerkingen en vragen”.

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw adres

Uw IBANrekeningnummer